Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η FTC καταγγέλει τη Microsoft για τις απολύσεις στην Activision Blizzard

*
Η Ομποσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. δηλώνει ότι η απόφαση της Microsoft να προβεί σε απολύσεις στο τμήμα gaming, είναι αντίθετη με τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στο δικαστήριο, σχετικά με το πως σκόπευε να διαχειριστεί το Xbox αν ολοκληρωνόταν η εξαγορά της Activision Blizzard.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, σε καταγγελία που στάλθηκε την Τετάρτη στο 9th US Circuit Court of Appeals, η FTC αναφέρει ότι η κίνηση της Microsoft δεν συμβαδίζεις με τη δεσμευσή της ότι μετά τη συγχώνευση, οι δυο εταιρείες θα λειτουργούσαν ως ανεξάρτητες.


"Επιπλέον, η αναφερόμενη κατάργηση χιλιάδων θέσεων εργασίας υπονομεύει την ικανότητα της FTC να διατάξει αποτελεσματική θεραπεία σε περίπτωση που η εκκρεμής διοικητική διαδικασία καταλήξει σε διαπίστωση ότι η εξαγορά της Activision από τη Microsoft παραβιάζει την Ενότητα 7 του νόμου Clayton", συμπληρώνει η καταγγελία.

Σας θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο, η Microsoft ανακοίνωσε περικοπές 1.900 θέσεων εργασίας σε Xbox, Bethesda και Activision Blizzard, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 8% του ανθρώπινου δυναμικού του τμήματος gaming. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*