Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η FTC συνεχίζει να αμφισβητεί τη συμφωνία ανάμεσα στη Microsoft και την Activision Blizzard

*
H Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. (FTC) επιβεβαίωσε τα πλάνα της να προχωρήσει με τις εσωτερικές της διαδικασίες που αφορούν την επενεξέταση της συμφωνίας για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Η διαδικασία είχε διακοπεί το καλοκαίρι, όμως θα συνεχιστεί από τον δικαστή της υπηρεσίας που ασχολείται με το διοικητικό δίκαιο, σε κάτι που θα μοιάζει με δίκη. Η απόφαση έρχεται μετά την άρνηση δικαστηρίου των Η.Π.Α. να δεχτεί την έφεση της FTC για να μην προχωρήσει η συμφωνία.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η τελευταία εξέλιξη σημαίνει ότι η FTC μπορεί τεχνικά να συνεχίσει να αμφισβητεί τη συμφωνία ακόμη και μετά το κλείσιμο, αλλά είναι απίθανο να την εμποδίσει να ολοκληρωθεί.


"Η FTC συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτή η συμφωνία αποτελεί απειλή για τον ανταγωνισμό", δήλωσε η εκπρόσωπος της επιτροπής Victoria Graham. Σημείωσε ότι η FTC τοποθετεί το θέμα στην ημερήσια διάταξη αλλά ότι λέει πως "η τρέχουσα εστίασή μας είναι στην ομοσπονδιακή διαδικασία προσφυγής".

Εκπρόσωπος της Activision δήλωσε: "Είμαστε επικεντρωμένοι στη συνεργασία με τη Microsoft για το κλείσιμο. Το πως η FTC θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα των φορολογούμενων είναι δικό της θέμα".

Η Microsoft πρόσθεσε: “Αναμένουμε ότι η συμφωνία θα κλείσει ως τις 18 Οκτωβρίου και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην υπόθεσή μας και τα οφέλη του deal, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον ανταγωνισμό". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*