Σύμφωνα με το Bloomberg, η τελευταία εξέλιξη σημαίνει ότι η FTC μπορεί τεχνικά να συνεχίσει να αμφισβητεί τη συμφωνία ακόμη και μετά το κλείσιμο, αλλά είναι απίθανο να την εμποδίσει να ολοκληρωθεί.
"Η FTC συνεχίζει να πιστεύει ότι αυτή η συμφωνία αποτελεί απειλή για τον ανταγωνισμό", δήλωσε η εκπρόσωπος της επιτροπής Victoria Graham. Σημείωσε ότι η FTC τοποθετεί το θέμα στην ημερήσια διάταξη αλλά ότι λέει πως "η τρέχουσα εστίασή μας είναι στην ομοσπονδιακή διαδικασία προσφυγής".
Εκπρόσωπος της Activision δήλωσε: "Είμαστε επικεντρωμένοι στη συνεργασία με τη Microsoft για το κλείσιμο. Το πως η FTC θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα των φορολογούμενων είναι δικό της θέμα".
Η Microsoft πρόσθεσε: “Αναμένουμε ότι η συμφωνία θα κλείσει ως τις 18 Οκτωβρίου και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην υπόθεσή μας και τα οφέλη του deal, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον ανταγωνισμό".
GTA 6: Αποκαλυπτήρια για το gameplay μέσω Netflix ανακοίνωσε η Rockstar Games



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity