Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Funcom προσλαμβάνει για έναν νέο τίτλο Dune

*
H ομάδα ανάπτυξης Funcom, προσλαμβάνει εργαζόμενους για το επερχόμενο παιχνίδι της στο σύμπαν του Dune. Η ίδια το περιγράφει ως “next-gen open-world survival game”. Η εταιρεία ανακοίνωσε πέρυσι πως αναζητεί προσωπικό για να εργαστεί στον νέο τίτλο ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το Conan: Exiles, της ίδιας ομάδας ανάπτυξης. Η ανακοίνωση στην νέα σελίδα αγγελιών εργασίας γράφει:

“Από την δεκαετία του 90, η Funcom έχει τελειοποιήσει την τέχνη της να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες σε φανταστικούς κόσμους και να παραδίδει συνεχόμενες επιτυχίες με τα παιχνίδια της όπως το Conan: Exiles. Έχοντας χτίσει μια ομάδα από έμπειρους developers από πάνω από 30 εθνικότητες, πλέον αναζητούμε νέες φωνές για να προσθέσουμε στο νέο μας φιλόδοξο project που θα λαμβάνει χώρα στον Arrakis Θέλετε να είστε μέρος του επόμενου next-gen open-world survival game; Σας προσκαλούμε να έρθετε να σχηματίσετε έναν ατελείωτο κόσμο γεμάτο lore και έντονη θεματολογία Ελάτε μαζί μας ενώ χτίζουμε ένα Dune για όλους τους fans προκειμένου να φέρουμε εις πέρας το όνειρο του να μετακινούμαστε στα συνεχώς μεταβαλλόμενα τοπία του πλανήτη με άμμο κάτω από τα νύχια μας και spice στην ατμόσφαιρα”.


Ο τίτλος αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Nukklear, μια γερμανική ομάδα ανάπτυξης. Ο τίτλος ξεκίνησε να αναπτύσσεται όταν η Funcom απέκτησε τα δικαιώματα του Dune franchise το 2019. Θα είναι ο δεύτερος τίτλος της Funcom στο σύμπαν του Dune, μετά από το Dune: Spice Wars, ένα real-time strategy game που μπήκε σε early access στο Steam νωρίτερα το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*