Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Game Freak προτιμάει να μείνει μακριά από τα παιχνίδια Pokémon

*
H Game Freak ναι μεν θα συνεχίσει να δημιουργεί παιχνίδια, αλλά θα αφήσει στην άκρη τα Pokémon, όπως δήλωσε ένας από τους directors του studio. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρείας ήταν το Pocket Card Jockey: Ride On, ένα remake του δικού της cult favourite 3DS horse racing / solitaire mash-up, που έγινε διαθέσιμο αποκλειστικά για το Apple Arcade.

Μιλώντας στο Axios, ο director του παιχνιδιού, Masao Taya τόνισε ότι το studio είναι αποφασισμένο να δημιουργήσει περισσότερα παιχνίδια που δεν μοιάζουν με τα Pokémon.


"Πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό για το studio να συνεχίσει να κυκλοφορεί και να δημιουργεί παιχνίδια έξω από τη σειρά Pokémon", είπε ο Taya.

"Τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν ξανά και ξανά οι πόροι που απαιτούνται για την ανάπτυξη video games, οπότε το Development Department One έχει δοκιμάσει ένα στυλ ανάπτυξης σε συνεργασία με εξωτερικά studios".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*