Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η GameMaker engine είναι δωρεάν για μη κερδοσκοπική χρήση

*
Η μηχανή ανάπτυξης παιχνιδιών GameMaker είναι πλέον δωρεάν για μη-εμπορική χρήση. Από τον Αύγουστο του 2021, η μηχανή της YoYo Games ήταν δωρεάν για χρήση άλλα οι developers που ήθελαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι τους θα έπρεπε να πληρώσουν μηνιαία συνδρομή.

Πλέον, όπως ανακοινώθηκε σε ένα blog post, το μοντέλο πληρωμής έχει αλλάξει για να γίνει πιο φθηνό για τους developers που θέλουν να βγάλουν το παιχνίδι τους στην αγορά και για όσους θέλουν μη-εμπορική χρήση θα είναι δωρεάν.


Οι developers θα μπορούν να κάνουν export το παιχνίδι τους σε PC, Mac, Linux, Android, iOS και Web χωρίς επιπλέον χρέωση, αρκεί να μην παράγουν κέρδος από αυτό. Αν θέλουν να πουλήσουν το παιχνίδι τους θα πρέπει να πληρώσουν $99. Αν επιπλέον θέλουν να πουλήσουν το παιχνίδι τους και στις κονσόλες, θα πρέπει να πληρώσουν συνδρομή $79,99 το μήνα.

Αν ο χρήστης δημιουργήσει Education Account, θα μπορεί να κάνει export το εκπαιδευτικό του παιχνίδι σε όλες τις πλατφόρμες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*