Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google κυκλοφόρησε το Space Invaders: World Defense για να γιορτάσει τα 45 χρόνια της σειράς (trailer)

H Google λανσάρισε το Space Invaders: World Defense, μια έκδοση επαυξημένης πραγματικότητας του δημοφιλούς παιχνιδιού για φορητές συσκευές, σε συνεργασία με την Taito. Αφορμή αποτέλεσε η επέτειος των 45 ετών από την κυκλοφορία του Space Invaders. Οι παίκτες καλούνται να προστατεύσουν τον πραγματικό κόσμο από διαστημικούς εισβολείς και χρησιμοποιούν κτίρια για να κρυφτούν και να φτάσουν σε high score. Υπάρχουν και στοιχεία "κοινωνικής δικτύωσης", με τους παίκτες να συναγωνίζονται με άλλους που τυγχάνει να βρίσκονται κοντά τους.

Μερικές αποστολές θα διαδραματίζονται σε μια παράλληλη διάσταση του Space Invaders και οι συσκευές θα πρέπει να είναι συμβατές με ARCore. Υποστηρίζονται Android 11 ή ανώτερο και iOS 16.0 ή νεότερο έκδοση. Το παιχνίδι έρχεται σε μια περίοδο που η διασκέδαση μέσω τίτλων επαυξημένης πραγματικότητας έχει πάρει την κάτω βόλτα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*