Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google τερματίζει τη λειτουργία του Google Stadia, αποζημιώνει τους πάντες

*
Η υπηρεσία Google Stadia θα πάψει να λειτουργεί από τις 18 Ιανουαρίου 2023. Οι χρήστες θα λάβουν αποζημιώσεις για τις αγορές τους σε hardware μέσω του Google Store, όπως επίσης για όλα τα παιχνίδια και τα add-ons που απόκτησαν, στα μέσα του ίδιου μήνα.

"Ενώ η προσέγγιση του Stadia για το streaming παιχνιδιών για τους καταναλωτές βασίστηκε σε ισχυρά τεχνολογικά θεμέλια, δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον αριθμό των παικτών που περιμέναμε, οπότε λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να ξεκινήσουμε τη διαδικασία διακοπής λειτουργίας της υπηρεσίας", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Stadia και γενικός διευθυντής, Phil Harrison σε σχετικό blog post.


Ο Harrison συνέχισε, «Η τεχνολογική πλατφόρμα που βασίζεται το Stadia έχει αποδείξει τις δυνατότητές της, που ξεπερνάνε το gaming. Βλέπουμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας σε άλλα προϊόντα της Google, όπως το YouTube, το Google Play και τις προσπάθειές μας για την Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR)—καθώς και να τη διαθέσουμε στους συνεργάτες του κλάδου μας, κάτι που ευθυγραμμίζεται με το μέλλον του gaming . Παραμένουμε βαθιά αφοσιωμένοι στο gaming και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέα εργαλεία, τεχνολογίες και πλατφόρμες που ενισχύουν την επιτυχία των developers, των συνεργατών μας στον κλάδο, των πελατών cloud και των δημιουργών».

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία αποζημιώσεων στο Stadia Help Center.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*