Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η GSC Game World ίσως μετακομίσει στην Πράγα για την ολοκλήρωση του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

*
Η GSC Game World, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του επερχόμενου S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνει να μεταφέρει όλο της το προσωπικό στην Πράγα, ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού με ασφάλεια. Η εταιρεία εδρεύει στο Κίεβο, πρωτεύουσα της Ουκρανίας και όπως είναι λογικό έχει σταματήσει οποιαδήποτε εργασία, καθώς η ρωσική εισβολή συνεχίζεται.

Όπως φαίνεται η ομάδα της GSC Game World, ψάχνει να βρει τρόπους ώστε να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού στην Τσεχία, όπου ντόπιοι developers βοηθάνε την εταιρεία για την κίνηση αυτή. Μέχρι στιγμής η GSC Game World δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

To S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου 2022 για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*