Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Gunzilla Games ανακοίνωσε το Off The Grid για κονσόλες next-gen και PC (trailer)

Η Gunzilla Games ανακοίνωσε το Off The Grid, ένα νέο AAA battle royale third-person shooter game που εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στο κομμάτι του narrative. Αναπτύσσεται στη Unreal Engine 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιχνίδι θα έχει στοιχεία cyberpunk και θα διαδραματίζεται ένα δυστοπικό μέλλον. Σκοπός της ομάδας ανάπτυξης με επικεφαλής τους Neill Blomkamp (Chief Visionary Officer) και Richard K. Morgan (Script Writer) είναι να δημιουργήσει ένα battle royale διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το κάθε match θα αποτελείται από 150 παίκτες, ενώ δεν θα λείπουν player-versus-environment storyline missions. Οι αποφάσεις των παικτών θα καθορίζουν και την ιστορία του κάθε match.


Παρακολουθήστε παρακάτω το teaser trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*