Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Husqvarna φέρνει το DOOM στις χορτοκοπτικές μηχανές της (video)

Αρκεί να θέλει να ασχοληθεί κάποιος με το DOOM. Το που μπορεί να παίξει είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και οι επιλογές πολλαπλές. Σε ψυγεία, κομπιουτεράκια, τουβλάκια LEGO, στο Notepad, αλλά και στο X, για να αναφέρουμε μερικές εναλλακτικές.

Τώρα, προστίθεται άλλη μία, για την περίπτωση που θέλετε να ασχολείστε και με κάτι άλλο την ώρα που κουρεύετε το γκαζόν στον κήπο σας. Πριν λίγες ημέρες, η γνωστή φίρμα Husqvarna ανακοίνωσε ότι DOOM θα γίνει διαθέσιμο στη σειρά μηχανών για κούρεμα γκαζόν, Automower Nera.


Από τον Απριλίο, αν έχετε ή σκοπεύεται να αγοράσετε κάποιο μοντέλο Husqvarna Automower Nera θα μπορειτε να συνοδεύσετε τη δουλειά με τη διασκεδαση. Όχι όμως για πάντα, αλλά μόνο για πέντε μήνες, από τις 9 Απριλίου, μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, μέσω ενός νέου update για τη συσκευή.

Προφανώς έχετε την απορία πως θα γίνεται ο έλεγχος και η απάντηση υπάρχει ακριβώς στη συνέχεια. Χρησιμοποιώντας τον μοχλό ελέγχου του χορτοκοπτικού θα πραγματοποιείται η κίνηση προς τα δεξιά και τα αριστερά. Με το πλήκτρο "Start" θα κινείστε προς τα εμπρός και πατώντας τον μοχλό ελέγχου προς τα κάτω θα πυροβολείτε.

Είναι ο πιο "περίεργος" τρόπος να παίξει κάποιος DOOM, μεχρι τον επόμενο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*