Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η inXile Entertainment αναζητά άτομα για τη δημιουργία ενός φιλόδοξου project

*
Η inXile Entertainment, η εταιρεία πίσω από τα Wasteland, Torment: Tides of Numenera και The Bard's Tale αναζητά να στελεχώσει νέες θέσεις εργασίας, με στόχο τη δημιουργία ενός αρκετά φιλόδοξου project, που έχει ως στόχο να αναβιώσει το είδος των RPG.

Σύμφωνα με δημοσίευση στο Twitter, η εταιρεία αναζητά άτομα για θέσεις εργασίας που αφορούν producer, 3D environment artist, VFX artist, combat designer και graphics engineer.

Όπως αναγράφεται στη σελίδα της inXile Entertainment οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν την Unreal Engine, και κυρίως στην Unreal Engine 5, με την εταιρεία να περιγράφει το project ως ένα “next-generation RPG”. Η ανάρτηση του χρήστη @BethWilder26 παρουσιάζει ορισμένα concept arts, τα οποία ωστόσο παραμένει άγνωστο αν συσχετίζονται με το νέο project της inXile Entertainment.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*