Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ηθοποιός Patricia Summersett επιβεβαίωσε τον ρόλο της στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

*
H ηθοποιός Patricia Summersett αποκάλυψε ότι θα δανείσει τη φωνή της στην πριγίπισσα Zelda και στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, έχοντας κάνει το ίδιο και στο Breath of the Wild.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Patricia Summersett έγραψε: "Έλαβα τη συγκατάθεση της Nintendo για να επιβεβαιώσω ότι θα επιστρέψω τον ρόλο μου ως πριγκίπισσα Zelda στο Legend of Zelda Tears of the Kingdom. Είμαι προφανώς πολύ ενθουσιασμένη που επέστρεψα (Ευχαριστώ Nintendo) και ανυπομονώ για την 12 Μαΐου".


Μαζί με αυτήν την ανακοίνωση, η Summersett μοιράστηκε ένα video απευθυνόμενη στους θαυμαστές προσθέτοντας: "Ευχαριστώ τη Nintendo και ευχαριστώ τη Nintendo of America, και την απίστευτη ομάδα της με την οποία είχα το προνόμιο να συνεργαστώ".

"Σκέφτομαι τόσο πολύ τη σειρά τον τελευταίο καιρό, τη σειρά στο σύνολό της, όχι μόνο το Breath of the Wild και το Tears of the Kingdom, αλλά και τις ρίζες της στη δεκαετία του '80". Σημειώνει πως δεν της πέρασε από μυαλό ότι μια μέρα θα δάνειζε τη φωνή της στην πριγκίπισσας σε ένα απίστευτο, καινοτόμο, παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, ούτε και ότι θα το επαναλάμβανε.

Είναι η τρίτη φορά που η Summersett υποδύεται τη Zelda, καθώς είχε προηγηθεί η ερμηνεία της στο Hyrule Warriors: Age of Calamity. Η ηθοποιός δεν είναι "περαστική" από τη βιομηχανία των video games, καθώς στο παρελθόν είναι συμμετοχή, μεταξύ άλλων, στα Deus Ex: Mankind Divided, Far Cry Primal, Rainbow Six: Siege και Assassin's Creed: Rogue.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*