Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η κυβέρνηση της Κίνας έδωσε το πράσινο φως για την κυκλοφορία 45 video games στη χώρα

*
Εμπλουτίζεται η ποικιλία τίτλων που θα είναι διαθέσιμοι στην Κίνα, καθώς η ρυθμιστική αρχή της χώρα έδωσε την έγκριση για την διανομή 45 επιπλέον video games, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών όπως τα Pokemon Unite, Don’t Starve και Valorant.

Σύμφωνα με το Reuters, η ενέργεια της ρυθμιστικής αρχής είναι η πρώτη που μετά τον Αύγουστο του 2021, σχετικά με τίτλους του εξωτερικού, ενώ έχει δοθεί σχετική έγκριση και για εγχώριους τίτλους, κάνοντας την Κίνα όπως αναφέρει το Reuters “την μεγαλύτερη αγορά στην υφήλιο”. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, εταιρείες όπως η Tencent και NetEase είναι στην λίστα που έχουν εξασφαλίσει τις άδειες για τις διανομές των παιχνιδιών στην χώρα.

Τον Αύγουστο του 2021, η ρυθμιστική αρχή της Κίνας είχε προχωρήσει σε έγκριση για διανομή 76 τίτλων, με το Reuters να χαρακτηρίζει την τακτική της κυβέρνησης “ένα σημαντικό μήνυμα για την κανονικοποίηση της βιομηχανίας στη χώρα”, ειδικά με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση για δραστικές μεθόδους ελέγχων στο περιεχόμενο με το οποίο ασχολούνται οι χρήστες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*