Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Larian Studios κυκλοφόρησε online prequel για το Baldur's Gate 3 (trailer)

Η Larian Studios λανσάρισε ένα ARG website με την ονομασία Blood in Baldur's Gate και το σκηνικό να τοποθετείται 15 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Baldur's Gate 3. Πρόκειται για μια μυστηριώδη δολοφονία και οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν ποιος σκότωσε ένα elf. Ο χάρτης του παιχνιδιού είναι κομμάτι του χαμηλότερου μέρους της Baldur's Gate και θα μπορείτε να επιλέξετε ποιες τοποθεσίες θα επισκεφτείτε για εξερεύνηση. Κάθε ημέρα οι παίκτες θα ψηφίζουν για το που θα πάνε μετά και θα γίνεται διαθέσιμη η τοποθεσία που θα συγκεντρώσει τις πιο πολλές ψήφους. Εκτός από τα Σαββατοκύριακα, θα υπάρχουν καθημερινά updates και η Larian σημειωνει ότι το παιχνίδι θα είναι ενεργό για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Η Larian Studios ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ των παικτών για να συζητάνε τις διάφορες θεωρίες και ήδη έχει ξεκινήσει κουβέντα μεταξύ των ερευνητών στο subreddit του Baldur's Gate 3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*