Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Marvel δεν έχει σχέδια για video games MCU

*
Οι fans της Marvel ήδη έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα στα επερχόμενα Iron Man, Black Panther και Wolverine που αποτελούν αυτόνομες ιστορίες από το διάσημο σύμπαν των comics, ωστόσο σύμφωνα με την Marvel δεν υπάρχουν σχέδια για την δημιουργία ενός video games MCU.

Η πληροφορία αυτή, ήρθε από τον Bill Rosemann, διευθυντικό στέλεχος της Marvel σε συνέντευξη που έδωσε στο GamesIndustry.biz σχετικά με τους επερχόμενους τίτλους των ηρώων. Στην συνέντευξη του ο Bill Rosemann αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο κόσμος είναι φανταστικά οικείος με το multiverse και το αγαπάει. Έχουμε όλες τις διαφορετικές πραγματικότητες. Τώρα που είναι όλα αληθινά, θέλουμε να δώσουμε σε όλους την ελευθερία να πουν τη δίκη τους ιστορία. Δεν θέλουμε να πούμε “μην ανατινάξεις την σελήνη” γιατί ένα παιχνίδι από ένα άλλο studio την χρειάζεται”.

Εκτός από τα επερχόμενα Iron Man, Black Panther και Wolverine, από το σύμπαν της Marvel αναμένονται να κυκλοφορήσουν τα Marvel's Midnight Suns από την Firaxis και το Marvel's Spider-Man 2 της Insomniac Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*