Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η μάχη με τον ελεύθερο σκοπευτή στο Metal Gear Solid 3 προοριζόταν να είναι μεγαλύτερης κλίμακας

*
Στο Metal Gear Solid 3 η μάχη ενάντια στον The End ήταν αρχικά σχεδιασμένη ως μεγαλύτερης κλίμακας. Αφότου παρακολούθησε ένα playthrough στο YouTube, o Hideo Kojima αποκάλυψε νέες, ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το παιχνίδι. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι το boss fight ενάντια στον The End θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, λαμβάνοντας χώρα σε πολλές περιοχές του χάρτη.

"Θα ήταν ένα τεράστιος χάρτης με πολλές περιοχές για να πηγαίνοέρχεστε", έγραψε στο Twitter ο Kojima. Όμως κατά τη διάρκεια των δοκιμών διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ισορροπία και έτσι η εμβληματική μάχη με τον ελεύθερο σκοπευτή περιορίστηκε σε μια περιοχή του χάρτη. Η αλήθεια είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τον Ιάπωνα δημιουργό, καθώς μιλάμε για μια σκηνή που έχει μείνει στο μυαλό όλων όσων έχουν ασχοληθεί με το Metal Gear Solid 3.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Καταρχάς, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
      Χρόνια πολλά και σε όλες τις εορτάζουσες και σε όλους τους εορτάζοντες αυτές τις ημέρες.
      Εχω πολύ καιρό να σχολιάσω.
      Δεν ξέρω αν ο κύριος Kojima θα έπρεπε να είχε όντως σε μεγαλύτερη κλίμακα τη μάχη του Naked Snake με τον End, αλλά πραγματικά όχι μόνο αυτή η μάχη, αλλά όλο γενικά το Metal Gear Solid 3: Snake Eater ήταν επικό για εμένα.

*