Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Meta ανακοίνωσε την εξαγορά των Armature Studio, Camouflaj και Twisted Pixel

*
Η Meta προχώρησε στην εξαγορά τριών studios με εμπειρία στην ανάπτυξη περιεχομένου για VR headsets. Πρόκειται για τις εταιρείες Armature Studio, Camouflaj και Twisted Pixel.

Η Armature Studio είναι γνωστή για την ανάπτυξη της VR έκδοσης του Resident Evil 4 remake που θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Στις 13 Ιουλίου 2021 κυκλοφόρησε το adventure game Where the Heart Leads για PlayStation 4 και PC (Steam, Epic Games Store).

Η Camouflaj είναι το studio πίσω από το Marvel’s Iron Man VR και το Republique. Το Marvel’s Iron Man VR κυκλοφόρησε για το PlayStation VR το 2020, με την έκδοσή του για το Meta Quest να αναμένεται στις 3 Νοεμβρίου 2022. To Republique είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Nintendo Switch, PC, iOS και Android.


Η Armature Studio είναι η δημιουργός τίτλων όπως The Maw, ‘Splosion Man, Cosmic Jumper, Ms. ‘Splosion Man, The Gunstringer και Wilson’s Heart. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft τον Οκτώβριο του 2011, όμως τον Σεπτέμβριο του 2015 επανέκτησε την ανεξαρτησία της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*