Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microids ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στη τηλεοπτική σειρά Space Adventure Cobra

*
Ένα ταξίδι στο παρελθόν ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Microids, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε σε συνεργασία με την Ιαπωνική εταιρεία παραγωγής animation, TMS Entertainment την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού βασισμένου στο διάσημο mange και anime Space Adventure Cobra για κονσόλες και PC.

Το Space Adventure Cobra της Microids βρίσκεται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης και αποτελεί το δεύτερο παιχνίδι της τηλεοπτικής σειράς, μετά το The Space Adventure – Cobra: The Legendary Bandit που κυκλοφόρησε για PC και SEGA Genesis το 1995.

Σχετικά με την ανάπτυξη του Space Adventure Cobra, μίλησε ο CEO της Microids, Stephane Longeard αναφέροντας: “Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που εργαζόμαστε στην μεταφορά του Space Adventure Cobra, ενός θρυλικού anime που έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά από fans. Είμαστε αποφασισμένοι να σεβαστούμε το σύμπαν και τους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Buichi Terasawa, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία, πιστή στο πνεύμα της τηλεοπτικής σειράς. Το παιχνίδι υπόσχεται ένα όμορφο adventure για τους fans που αναζητούν ένα πλούσιο και συναρπαστικό σύμπαν”. Από την πλευρά της TMS Entertainment μίλησε και ο CEO της εταιρείας, Tadashi Takezaki ο οποίος δήλωσε: “Είμαστε εντυπωσιασμένοι από το πάθος και την επαγγελματικότητα της Microids, έχουμε αυτοπεποίθηση πως οι fans της σειράς θα ενθουσιαστούν με το νέο παιχνίδι”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*