Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microids ανακοίνωσε το νέο adventure game Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh (trailer)

Η Microids και η Pendulo Studios ανακοίνωσαν το Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh που βασίζεται στο ομώνυμο, τέταρτο comic του franchise. Το καινούργιο adventure game θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Στο Tintin Reporter - Cigars of the Pharaoh, ο Tintin και ο πιστός φίλος του, Snowy θα ερευνήσουν μια υπόθεση παγκόσμιας διακίνησης ναρκωτικών μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο γρίφους και μυστήρια.

Η Microids είχε δηλώσει πως ετοιμάζει ένα videogame που θα βασίζεται στις περιπέτειες του TinTin από τον Απρίλιο του 2020. Το comic The Adventures of Tintin: Cigars of the Pharaoh από τον Βέλγο καλλιτέχνη Hergé έχει αναδειχθεί ως best seller, ξεπερνώντας τις 250 εκατομμύρια κόπιες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*