Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αφαίρεσε τους online ελέγχους DRM των φυσικών εκδόσεων τίτλων του Xbox One στο Xbox Series X

*
Η Microsoft απενεργοποίησε τους online ελέγχους DRM των δίσκων με τίτλους του Xbox One στο Xbox Series X, κάνοντας εφικτή την εγκατάστασή τους ακόμα και αν η κονσόλα είναι offline. Οι online απαιτήσεις της κονσόλας έχουν δεχθεί τα πυρά πολλών κατόχων του Xbox Series X, κυρίως επειδή κάνουν unplayable εγκατεστημένους και offline τίτλους όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η νεότερη ενημέρωση του software λύνει το εν λόγω πρόβλημα, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενους όσους εκμεταλλεύονται το backwards compatibility του Xbox Series X. Τα νέα επιβεβαίωσε η Eden Marie, engineering lead του Xbox, δηλώνοντας ότι για τους περισσότερους δίσκους τίτλων του Xbox One δε χρειάζεται online έλεγχος DRM. Ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς τους τίτλους θα χρειάζονται updates που λαμβάνονται online, ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*