Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε ψηφιακό event για το Tokyo Game Show 2023

*
Το Tokyo Game Show 2023 πλησιάζει και η Microsoft ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει στο πλαίσιό του ένα νέο ψηφιακό event. Η εταιρεία σημειώνει πως η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 00.00 για την Ελλάδα και σε αυτό θα δούμε ενημερώσεις από τα Xbox Game Studios και την Bethesda Softworks, χωρίς να γίνεται κάποια πιο συγκεκριμένη αναφορά. Πέραν αυτού, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια μεγάλη συλλογή τίτλων από άλλους δημιουργούς με έδρα στην Ιαπωνία και την ευρύτερη περιοχή της Ασίας, αλλά και παιχνίδια που θα μπουν το επόμενο διάστημα στο Xbox Game Pass. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Tokyo Game Show στο YouTube και μέσα από τα social media του Xbox σε διάφορες πλατφόρμες και γλώσσες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*