Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε το τέλος του preview για το Xbox Game Pass Friends and Family

*
Το preview του Xbox Game Pass Friends and Family αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ύστερα από ανακοίνωση της Microsoft. Το συγκεκριμένο πακέτο συνδρομής προσφέρει σε 5 άτομα πρόσβαση στο Game Pass Ultimate, με σημαντικά μειωμένη τιμή, σε σχέση με τις ατομικές συνδρομές. Το preview του ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και πλέον αναμένεται να τερματιστεί στις 15 Αυγούστου 2023.

Μιλώντας στο Eurogamer, ένας εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε πως η εταιρεία είναι ικανοποιημένη από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες συνδέθηκαν με το εν λόγω πακέτο και πως, μετά από την απαραίτητη αξιολόγηση των σχετικών δεδομένων, θα δημιουργήσει ένα νέο πακέτο για παγκόσμια διάθεση. Στη λήξη του preview, τα ενεργά μέλη του πλάνου Friends and Family θα λάβουν δωρεάν συνδρομή Xbox Game Pass, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*