Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανανέωσε τα trademarks για τα Viva Pinata και Blast Corps

*
Η Microsoft προχώρησε πρόσφατα στην ανανέωση για τα εμπορικά σήματα των Viva Pinata και Blast Corps στο Global Brand Database.

Τα Viva Pinata και Blast Corps αποτελούν δημιουργίες της Rare. Sυγκεκριμένα το Viva Pinata κυκλοφόρησε το 2006 για το Xbox 360, ενώ το Blast Corps to 1997 για το Nintendo 64. Η ανανέωση των trademarks μπορεί να αφορά καθαρά επιχειρηματικούς λόγους, καθώς και τα δυο βρισκόντουσαν σε αδράνεια από την πλευρά της Microsoft, ανεξάρτητα εάν συμπεριλαμβάνονται στο Rare Replay που κυκλοφόρησε το 2015. Η Rare από την πλευρά της εργάζεται στην υποστήριξη του Sea of Thieves και στην ανάπτυξη του νέου της magical co-op adventure, Everwild. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν θα δούμε ένα παιχνίδια από τους δυο τίτλους, από την ίδια την Rare ή από άλλα in-house studios της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*