Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft δεν θεωρεί κερδοφόρο να γίνει το Call of Duty αποκλειστικότητα του Xbox

*
Πρόσφατα εκπρόσωποι της Sony, μιλώντας στον ρυθμιστικό φορέα της Βραζιλίας αναφέρουν πως η απόκτηση της Activision Blizzard από την Microsoft, μπορεί να επηρεάσει την προτίμηση των καταναλωτών στην επιλογή κονσόλας, εξαετίας των τίτλων όπως το Call of Duty. Όπως δείχνουν τα πράγματα από την πλευρά της Microsoft, η εταιρεία δεν έχει πλάνα ώστε να κάνει το Call of Duty αποκλειστικό για το Xbox.

Σε έγγραφο που απέστειλε η Microsoft στο Administrative Council for Economic Defense (CADE) της Βραζιλίας, αναφέρεται πως οι ανησυχίες σχετικά με την αποκλειστικότητα της σειράς στο Xbox δεν έχουν βάση, καθώς για την ίδια “δεν αποτελεί κερδοφόρα κίνηση”.

Όπως αναγράφεται στο έγγραφο, η κριτική της Sony δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς “η στρατηγική της εταιρείας στηρίζεται στο αποκλειστικό περιεχόμενο”, ενώ τα παιχνίδια της Activision Blizzard αν δεν κυκλοφορούν σε ανταγωνιστικές κονσόλες δεν θα είναι κερδοφόρο για την ίδια. Για την Microsoft θα ήταν κερδοφόρο “εάν μπορούσε η κίνηση αυτή, να προσελκύσει αρκετό κοινό, ώστε να καλύψει το κέρδος από τις απώλειες λόγων της αποκλειστικότητας”.

Η Microsoft από την δική της πλευρά, είχε δηλώσει πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Call of Duty και στο PlayStation, ακόμα και με τα την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ωστόσο, έγινε γνωστό πως η Activision Blizzard θα κυκλοφορήσει τα επόμενα τρία παιχνίδια του franchise στο PlayStation, συμπεριλαμβανομένου και του επερχόμενου Modern Warfare 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*