Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft διόρθωσε το matchmaking του Shadowrun

*
Φαίνεται ότι η Microsoft διόρθωσε τους matchmaking servers για το Shadowrun που κυκλοφόρησε για το Xbox 360 το 2007. Οι servers του παιχνιδιού που επίσημα δεν βγήκαν ποτέ από την πρίζα, σταμάτησαν να λειτουργούν έπειτα από ένα patch για το Xbox Live που διόρθωσε προβλήματα για παλαιότερα παιχνίδια της σειράς Call of Duty. Μετά από αυτό, το matchmaking για το Shadowrun σταμάτησε να είναι λειτουργικό. Ακολούθησε σχετικό αίτημα μελών της κοινότητας του παιχνιδιού στη Microsoft, που δείχνει ότι δίορθωσε το πρόβλημα.

“Στην πραγματικότητα δουλεύει καλύτερα από ποτέ", έγραψε στο ResetEra ο χρήστης wwm0nkey.


Το Shadowrun είναι ένα first person shooter, πίσω από την ανάπτυξη του οποίου βρίσκεται η FASA Interactive και έκδότης του είναι η Microsoft Game Studios. Η έκδοση για το Xbox 360 είχε μέσο όρο 66% στο Metacritic.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*