Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft εξετάζει την πιθανότητα ενός Digital-Only Xbox Series X

*
Φήμες που κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου, προδίδουν πως η Microsoft εξετάζει την πιθανότητα ενός Xbox Series X που δεν θα έχει disc drive, συνεπώς οι αγοραστές του θα μπορούν να κατεβάσουν ψηφιακά και μόνο τα παιχνίδια τους.

O Nick “Shpeshal Nick” Baker, συνιδρυτής του Xbox Era podcast, αποκάλυψε πως έχει «ακούσει» ότι ο αμερικανικός κολοσσός σκέφτεται να λανσάρει ένα νέο μοντέλο Xbox Series X χωρίς το disc-drive. Επιπλέον, η εταιρεία έχει στα σχέδιά της το λανσάρισμα νέου hardware το 2025. Δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι ακριβώς θα είναι αυτό το νέο hardware, οπότε δεν γνωρίζουμε αν θα είναι mid-generation refresh όπως το Xbox One X ή κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν υπάρχει ενημέρωση για ανάπτυξης νέας APU, σύμφωνα με AMD Leakers, οπότε πιθανότατα να πρόκειται για μια πιο δυνατή εκδοχή του Xbox Series X.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*