Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο δωρεάν Xbox Game Pass streaming με διαφημίσεις

*
Ο οικονομικός διευθυντής της Xbox, Tim Stuart, δήλωσε πρόσφατα σε επισκέπτες του TMT Summit στο Wells Fargo πως η εταιρεία επιθυμεί να φέρει το Game Pass σε οποιαδήποτε οθόνη μπορεί να παίξει παιχνίδια.

Μια μέθοδος επέκτασης της υπηρεσίας που πρότεινε, περιλάμβανε streaming με διαφημίσεις σε παίκτες σε ορισμένες αγορές. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Το όραμά μου είναι να μπορούμε να έχουμε xCloud game streaming, για να δίνουμε την δυνατότητα συνδρομής σε Game Pass Ultimate προκειμένου να μπορούν οι παίκτες να κάνουν stream εκατοντάδες παιχνίδια σε οποιαδήποτε οθόνη υποστηρίζει εμπειρία browser. Για μοντέλα αγορών όπως Αφρική, Ινδία, νοτιοανατολική Ασία και άλλα μέρη που δεν έχουν ως προτεραιότητα την κονσόλα σε κάθε σπίτι, μπορούμε να πούμε “Θέλετε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων και μετά να πάρετε δύο ώρες game streaming;” Βλέπετε, στην Αφρική, το 50% του πληθυσμού είναι κάτω από 23 χρονών με αυξανόμενο εισόδημα, κινητές συσκευές και smartphones, χωρίς όμως το εισόδημα να είναι μεγάλο. Οπότε μπορούμε να προτείνουμε το μοντέλο μας και να εξυπηρετήσουμε gamers που δεν θα είχαν ποτέ πρόσβαση σε κάτι τέτοιο».


Τo Windows Central υποστηρίζει πως υπάρχουν αποδείξεις για ένα τέτοιο επιχειρηματικό μοντέλο και την πιθανότητα να φτάσει σε στάδιο παραγωγής μέσα στο 2024.

Ο ερευνητής ασφαλείας Title_OS φαίνεται να έχει διαμοιραστεί αποσπάσματα κώδικα από το λειτουργικό σύστημα του Xbox, που αναφέρουν 15λεπτα κομμάτια πρόσβασης στο Game Pass, τα οποία μπορούν να «αποκτηθούν» από παίκτες δωρεάν.

Μάλιστα, ένα ρεπορτάζ του 2022 μιλούσε για έρευνα που έκανε η Microsoft ρωτώντας για την πιθανότητα ενός φθηνότερου επιπέδου Game Pass με την προσθήκη διαφημίσεων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*