Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft επιβεβαιώνει πως πρότεινε στη Sony 10ετή παραμονή του Call of Duty στο PlayStation

Ο Brad Smith, Ρresident και Vice Chairman της Microsoft, επιβεβαίωσε πως η εταιρεία του είναι έτοιμη να δεσμευτεί για την 10ετή κυκλοφορία τίτλων Call of Duty σε κονσόλες PlayStation.

Το συγκεκριμένο θέμα ήρθε για πρώτη φορά στο φως από το New York Times, στα μέρα του Νοεμβρίου του 2022. Το μέσο ανέφερε πως ο αμερικανικός κολοσσός πρότεινε στη Sony μια συμφωνία, που θα της εξασφάλιζε την κυκλοφορία καινούργιων τίτλων της σειράς Call of Duty στο PlayStation, την ίδια μέρα με το λανσάρισμά τους στο Xbox. Η πρόταση αυτή ειπώθηκε πως κατατέθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2022.

Τώρα, αφού ο Smith επιβεβαίωσε τα παραπάνω, δήλωσε πως η Microsoft είναι έτοιμη να προσφέρει την ίδια δέσμευση και στις υπόλοιπες gaming πλατφόρμες.

Το όλο ζήτημα προκύπτει από τις έρευνες ρυθμιστικών αρχών σχετικά με την επικείμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, οι οποίες είναι ακόμα σε εξέλιξη. Η Sony διατηρεί αντίθετη στάση στην εν λόγω εξαγορά, υποστηρίζοντας πως η πιθανή κατάληξη του Call of Duty ως exclusive του Xbox και η ενδεχόμενη προσθήκη του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, θα στρέψει μεγάλη μερίδα του κοινού του PlayStation προς τον ανταγωνιστή του.

Η Sony θεωρεί την πρόταση αυτή της Microsoft ανεπαρκή και μάλιστα σε πολλούς τομείς. Οπότε, προβλέπεται μεγάλη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*