Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft επιμένει πως δεν θα αυξήσει η τιμή του Xbox Game Pass μετά την εξαγορά της Activision Blizzard

*
Σχετικά με την επικείμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, η δεύτερη επιβεβαιώνει πως, εφόσον αυτή ολοκληρωθεί, η τιμή του Xbox Game Pass θα παραμείνει αμετάβλητη.

Η εν λόγω εξαγορά βρίσκεται υπό έρευνα από διάφορες ρυθμιστικές αρχές, με έναν από τους προβληματισμούς που συζητούνται να είναι η ευκολία που αλλάζει η τιμή μιας συνδρομητικής υπηρεσίας, ιδιαίτερα στην περίπτωση που συμπεριλαμβάνει τίτλους της σειράς Call of Duty. Στον προβληματισμό αυτόν, η Microsoft απαντά πως η αύξηση της τιμής του Xbox Game Pass θα ήταν αντιπαραγωγική και πως δεν πρόκειται να συμβεί, ακόμα και στην περίπτωση που εγκριθεί η εξαγορά της Activision Blizzard.

Συνέχισε δε, λέγοντας πως δεν αύξησε την τιμή της υπηρεσίας ούτε όταν προστέθηκαν σε αυτή τίτλοι της Bethesda, με κυκλοφορίες από franchises όπως The Elder Scrolls, Fallout, Doom και Dishonored.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Καλό είναι βέβαια να ειπωθεί ότι τέτοιου είδους δικαστικές αποφάσεις, η αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς έχει κάνει ένταση κατά της διαδικασίας, διαρκούν χρόνια. Οπότε το θέμα δεν θα τελειώσει σε 3 μήνες, αυτό είναι σίγουρο. Βέβαια για το θέμα της τιμής της υπηρεσίας να φανταστώ δεν θα υπέγραφαν κάποιο συμβόλαιο ότι θα μείνει σταθερή για δέκα χρόνια, ε; Αλλά ούτως ή άλλως μην περιμένετε τελικές αποφάσεις σύντομα.

*