Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ετοιμάζει τον δικό της AI upscaler για σούπερ αναλύσεις στα Windows 11

*
Φαίνεται ότι η Microsoft ετοιμάζει τον δικό της AI upscaler για PC games, μια λειτουργία όπως το DLSS. Χρήστης του X εντόπισε το χαρακτηριστικό στις νεότερες εκδόσεις των Windows 11, με τη Microsoft να περιγράφει αυτό το "automatic super resolution" ως ένα τρόπο χρήσης της AI για πιο ομαλή των υποστηριζόμενων παιχνιδιών, με περισσότερες λεπτομέρειες. Ως γνωστός, η Nvidia έχει την τεχνολογία Deep Learning Super Sampling (DLSS), η AMD το FSR και η Intel το XeSS, με τα δύο τελευταία να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή όσο περνάει ο καιρός.

Επίσης, η Microsoft θα αναβαθμίσει τη διαχείριση των χρωμάτων στα Windows 11, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα νεότερα μοντέλα οθονών OLED που υποστηρίζουν HDR. Οι χρήστες του λειτουργικού συστήματων, μέσω των επιλογών απεικόνιση, θα μπορούν να μπορούν να επιλέξουν χρωματικά προφίλ για sRGB και DCI-P3.

"Η αυτόματη διαχείριση χρωμάτων εξασφαλίζει ότι οι εφαρμογές και άλλο περιεχόμενο θα απεικονίζονται με τα σωστά χρώματα στην οθόνη", υποστηρίζει η Microsoft.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*