Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft φέρεται να πειραματίζεται με ένα handheld mode των Windows για το Steam Deck (video)

*
Η Microsoft φαίνεται πως διερευνά ιδέες γύρω από ένα handheld mode των Windows για συσκευές όπως το Steam Deck. Ένα βίντεο που διέρρευσε και δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον χρήστη h0x0d δείχνει μια αρχική ιδέα ιδέα και το πρωτότυπο έργο για ένα βελτιωμένο UI των Windows 11 για φορητές συσκευές και έναν launcher και Windows shell που έχει σχεδιαστεί για οθόνες αφής και controllers. To video αποτελεί μέρος ενός hackathon project στο εσωτερικό της Microsoft από τον Σεπτέμβριο, όπου οι εργαζόμενοι παρουσιάζουν τακτικά ιδέες ή projects που μερικές φορές καταλήγουν έχουν την υποστήριξη από στελέχη της Microsoft και τελικά υλοποιούνται.

Το video αναφέρεται σε κάποιο πρωτότυπο project που δημιουργήθηκε από τη Dorothy Feng, senior UX designer της Microsoft. Περιλαμβάνει έναν launcher που μπορεί να ανοίξει παιχνίδια από το Steam, το PC Game Pass, το EA Play, το Epic Games Store και άλλα. Περιλαμβάνει και ένα πληκτρολόγιο βελτιστοποιημένο για το Steam Deck, που μπορεί να γίνει λειτουργικό μέσω ενός controller και μια γραμμή εργασιών.


Για να δουμε λοιπόν αν η ιδέα προχωρήσει σε πράξη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*