Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft φέρνει το Xbox dashboard στο PC με party chat και άλλα (video)

*
Η Microsoft δοκιμάζει ένα νέο Xbox Cloud Gaming interface που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά social media και νέο περιβάλλον που θυμίζει κάτι από την κονσόλα της. Το νέο αυτό interface περιλαμβάνει πρόσβαση στην web έκδοση του Xbox party chat, οπότε να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τον browser του για να μιλήσει με φίλους του από εκεί αντί για το κλασικό Xbox app σε κινητά και υπολογιστές.

Από τον browser, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν φίλους, να διαχειριστούν τις λίστες τους, να στείλουν μηνύματα, να δουν προφίλ χρηστών και achievements και να ενημερωθούν για τα notifications τους. Οι δοκιμές γίνονται αυτή τη στιγμή με Xbox Insiders πριν όλο αυτό φτάσει στους τελικούς χρήστες του Xbox Cloud Gaming. Μέρος αυτής της εμπειρίας θα προσφέρεται και σε smart TVs και VR headsets όπως το Meta Quest.


Δείτε ένα μέρος αυτών των αλλαγών μέσα από το video του Tom Warren και του Verge.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*