H ιδέα της Microsoft να αγοράσει την Square Enix βασίστηκε στο δέλεαρ της ιδιοκτησίας των Final Fantasy, Dragon Quest και Kingdom Hearts, που θα βοηθούσαν την επέκταση του Xbox στην αγορά της Ιαπωνίας. Η Microsoft σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τα ως τότε ανακοινωθέντα παιχνίδια της Square Enix σε "όλες τις σχετικές πλατφόρμες", με "όλες τους μελλοντικούς τίτλους της Square Enix" να προστίθενται στο Xbox Game Pass.
Τα μελλοντικά παιχνίδια Square Enix θα προτείνονταν στο Project Scarlett», που ήταν η κωδική ονομασία των Xbox Series X/S. Η Microsoft κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο θα έβλαπτε ως ένα βαθμό τις πωλήσεις.

Ριφιφί: Σε ποιο ελεύθερο κανάλι θα δείτε τη νέα σειρά της COSMOTE TV και του Σωτήρη Τσαφούλια



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity