Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει πότε κυκλοφόρησε το Call of Duty!

*
Τον Ιανουάριο του 2022, η Microsoft ανακοίνωσε πως προτίθεται να ξοδέψει $68,7 δισεκατομμύρια για να εξαγοράσει την Activision Blizzard, προσθέτοντας στο δυναμικό της τεράστια ΙΡs της βιομηχανίας, όπως τα Call of Duty, Warcraft και Candy Crush. Τώρα, παίκτες και επιτροπές ανταγωνισμού φαίνεται να εναντιώνονται σε αυτή την απόφαση, έχοντας ήδη κάνει δύο μηνύσεις στην Microsoft, προκειμένου να μην φύγει ποτέ το Call of Duty απο το PlayStation.

Όπως σημειώνει ο Matt Stoller, στην απάντηση της Microsoft προς την αμερικανική επιτροπή ανταγωνισμού  υπάρχει αυτή η "μυστηριώδης" πρόταση:


“Η Microsoft υποστηρίζει πως δεν έχει επαρκή γνώση, ή πληροφορίες, για να σχηματίσει γνώμη σχετικά με την ισχύ των απόψεων της βιομηχανίας για το Call of Duty και την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty”.

Εμείς, δοκιμάσαμε πόσος χρόνος χριεάζεται για να αντληθεί αυτή η πληροφορία από το διαδίκτυο. Συνδεθήκαμε στο Bing, το οποίο ανήκει στη Microsoft, και πληκτρολογήσαμε το κείμενο “Call of Duty first release date”. 0.1 δευτερόλεπτο αργότερα, ανακαλύψαμε πως ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου 2003. Όλη η αλήθεια στο παρακάτω screenshot.



Ο Phil Spencer επιμένει πως το Call of Duty θα παραμείνει σε ανταγωνιστικές κονσόλες αν ολοκληρωθεί η εξαγορά. Η Nintendo και η Microsoft έχουν συμφωνήσει να διατηρήσουν το Call of Duty στο οικοσύστημα της πρώτης για 10 χρόνια μετά την εξαγορά. Η ίδια πρόταση έγινε και στην Sony, η οποία ακόμη δεν έχει απαντήσει δημοσίως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*