Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft κατοχύρωσε το εμπορικό σήμα Ender Dragon

*
H Microsoft κατάθεσε αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος "Ender Dragon", που αφορά video games, φιγούρες παιχνιδιών, βιβλία και ρούχα. Κάποιοι θεωρούν πως δεν αποκλείεται να έχει σχέση με το Scalebound, όμως η πραγματικότητα είναι πως Ender Dragon ονομάζεται το τελικό boss στο Minecraft. Ίσως η Mojang ετοιμάζει ένα νέο spinoff ή ξεχωριστό παιχνίδι, παρόμοιο με το Minecraft Legends. Πέρα από το όνομα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, οπότε τα πάντα από εκεί και πέρα δεν μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από εικασίες.

Το Ender Dragon είναι το μεγαλύτερο mob στο Minecraft και είναι ο φύλακας των τελικών πυλών του πρώτου παιχνιδιού. Νικώντας τον, ανοίγει την πύλη εξόδου και οι παίκτες μπορούν να επιστρέψουν στον overworld, ενώ τους παρέχεται επίσης πρόσβαση στους τίτλους τέλους του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*