Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την FTC για την εξαγορά της Activision Blizzard

*
Η Microsoft βρήκε νικήτρια από τη δικαστική διαμάχη με την FTC (Ομοσπονδιακή Αρχή Εμπορίου των Η.Π.Α.) σχετικά με την υπόθεση εξαγοράς της Activision Blizzard.

Την Τρίτη, η δικαστής της υπόθεσης απέρριψε την πρόταση της FTC για προκαταρκτική διαταγή που θα εμπόδιζε την ολοκλήρωση της συμφωνίας των 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως ότου το εσωτερικό της όργανο είχε την ευκαιρία να αποφανθεί εάν η συγχώνευση θα αποτελούσε πλήγμα για τον ανταγωνισμό στη βιομηχανία του gaming.


"Η εξαγορά της Activision από τη Microsoft έχει περιγραφεί ως η μεγαλύτερη στην ιστορία της τεχνολογίας. Αξίζει τον έλεγχο. Αυτός ο έλεγχος απέδωσε καρπούς: Η Microsoft έχει δεσμευτεί εγγράφως, δημόσια και δικαστικά να διατηρήσει το Call of Dury στο PlayStation για 10 χρόνια σε ισοτιμία με το Xbox. Έκανε συμφωνία με τη Nintendo να φέρει το Call of Dury στο Switch. Και σύναψε αρκετές συμφωνίες για να μεταφέρει για πρώτη φορά το περιεχόμενο της Activision σε πολλές υπηρεσίες cloud gaming", είπε η δικαστής Jacqueline Scott Corley.

"Η ευθύνη αυτού του Δικαστηρίου σε αυτή την υπόθεση είναι περιορισμένη. Αποφασίζει εάν, παρά τις τρέχουσες συνθήκες, η συγχώνευση θα πρέπει να σταματήσει, ίσως ακόμη και να τερματιστεί εν αναμονή της ετυμηγορίας των διοικητικών οργάνων της FIC. Για τους λόγους που εξηγήθηκαν, το σώμα διαπιστώνει ότι η FTC δεν έχει αποδείξει ότι αυτή η συγχώνευση θα βλάψει τον αναταγωνισμό. Αντίθετα, τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν μεγαλύτερη πρόσβαση των καταναλωτών στο Call of Duty και σε άλλο περιεχόμενο της Activision. Επομένως, η πρόταση για την έκδοση προδικαστικής διαταγής ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ".

Δηλώσεις επί του θέματος έκαναν ο πρόδρος της Microsoft, Brad Smith και ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Έλα να αρχίσει το κλάμα... Call of duty και όχι μόνο day 1 στο pass. Όχι θα κάτσω να σκάσω 70ρια. Μια χαρά μου ήρθε μόνο για τα exclusive του PS5 θα πηγαίνω πλέον.

*