Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft κυνηγάει όσους τρέχουν emulators σε Xbox Series σε retail mode

*
Φαίνεται ότι το Xbox έχει ξεκινήσει τα προσωρινά bans σε όσους παίκτες χρησιμοποιούν emulators σε retail mode. Στο παρελθόν, όλοι είχαν τη δυνατότητα να κατεβάσουν emulators υπό μορφή εφαρμογών από το Microsoft store, κάτι που τους επέτρεπε να αναπαράγουν ROMs παλαιότερων παιχνιδιών σε οποιαδήποτε κονσόλα Xbox Series. Στη συνέχεια η Microsoft απενεργοποίησε τη συγκεκριμένη δυνατότητα και οι emulators τρέχουν μόνο σε developer mode.

Σύμφωνα με τον YouTuber, Hikikomori Media, η Microsoft έχει ξεκινήσει να μοιράζει 15νθήμερους αποκλεισμούς σε παίκτες που τρέχουν emulators σε Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One σε retail mode. Πρόσφατα, μια ομάδα χρηστών υποστήριζε πως βρήκε έναν άλλο τρόπο να τρέχουν emulators σε retail mode και ενεργοποίησε έναν λογαριασμό στο Patreon μέσω του οποίου ζητάει $2 ανά μήνα, προκειμένου να προσφέρουν πρόσβαση στη μέθοδό τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*