Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft πρόσθεσε touch controls στο remote play του Xbox με το update Φεβρουαρίου

*
Η Microsoft δημοσίευσε λεπτομέρειες για το system update Φεβρουαρίου του Xbox. Τον τρέχοντα μήνα, το κυριότερο νέο χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη touch controls στο Xbox remote play. Επιπλέον προσφέρεται ένα εργαλείο για το recalibration του thumb stick των ασύρματων χειριστηρίων του Xbox, αλλά και βελτιωμένο φιλτράρισμα και ταξινόμηση των εφαρμογών και παιχνιδιών.

Η Microsoft λέει ότι το remote play υποστηρίζει πλέον custom touch control layouts σε περισσότερα από 100 παιχνίδια όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Xbox σε συσκευές iOS, Android και Windows. Πρόκειται για τα layouts που είναι διαθέσιμα και στο Xbox Cloud Gaming, με υποστήριξη για τίτλους όπως το Minecraft Dungeons, το Psychonauts 2, το Sea of Thieves και πολλά άλλα. Κάθε layout μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από ένα παιχνίδια.


Το νέο εργαλείο για το calibration των ασύρματων χειριστηρίων του Xbox είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Xbox Accessories σε κονσόλες και υπολογιστές, η οποία βοηθά τους παίκτες να προσαρμόσουν τα χειριστήρια και τα ακουστικά τους. Θα βοηθήσει τους χρήστες που θέλουν να διορθώσουν μόνοι τους τη λειτουργικότητα του χειριστηρίου της και να δευτερεύοντα προβλήματα με τα thumb sticks, όπως λάθος απόκριση στις εντολές χειρισμού.



Ακόμα, τα παιχνίδια είναι δυνατό από εδώ και στο εξής να φιλτράρονται με βάση την προσβασιμότητα, τις υποστηριζόμενες γλώσσες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Τέλος οι καρτέλες που αφορούν τις συνδρομές έχουν τροποποιηθεί ώστε η βιβλιοθήκη να ταξινομείται με βάση τους τίτλους που προστέθηκαν πρόσφατα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*