Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ψάχτηκε με την εξαγορά των SEGA, Bungie και IO Interactive

*
Η ακρόαση για το θέμα FTC εναντίον Microsoft συνεχίζεται και αποκαλύπτει ακόμη περισσότερο «ζουμερό» παρασκήνιο για το Xbox. Όπως φαίνεται λοιπόν, η αμερικανική εταιρεία έψαξε τα τελευταία χρόνια να εξαγοράσει γνωστές εταιρείες του χώρου, όπως οι SEGA, Bungie και IO Interactive. Σύμφωνα με τις αναφορές, τον Νοέμβριο του 2020, ο Phil Spencer ζήτησε έγκριση από τους Satya Nadella (Microsoft CEO) και Amy Hood (Microsoft CFO) να προσεγγίσει τη SEGA Sammy με πρόταση εξαγοράς των gaming studios της. Στόχος αυτής της κίνησης ήταν τόσο η ενίσχυση της θέσης του Xbox στην ιαπωνική αγορά, αλλά και ο εμπλουτισμός του Xbox Game Pass. Στη λίστα των εταιρειών που ενδιέφεραν την Microsoft ήταν και η Bungie, η οποία εξαγοράστηκε από το PlayStation και τη Sony, αλλά και η IO Interactive, μαζί με τις Supergiant Games, Niantic, Thunderful, Playrix και Scopely.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*