Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft σκέφτηκε να πληρώσει $300 εκ. για να φέρει το Star Wars Jedi: Survivor στο Xbox Game Pass, αλλά υποτίμησε το Baldur's Gate 3

*
Απόρρητες πληροφορίες της Microsoft συνεχίζουν να έρχονται στο φως, αντλούμενες από έγγραφα της εταιρείας για τη δίκη της με το FTC. Χάρη σε αυτά παίρνουμε για πρώτη φορά μια εικόνα σχετικά με τα ποσά που πληρώνει η Microsoft για την προσθήκη τίτλων στο Xbox Game Pass. Ο αμερικανικός κολοσσός δεν έχει μιλήσει ποτέ για τις συμφωνίες του σχετικά με τη συνδρομητική υπηρεσία, όμως οι εκτιμήσεις που προέκυψε πως έχει κάνει για ορισμένους από αυτούς, αποτελούν μια ένδειξη από μόνες τους.

Σύμφωνα με τα νέα έγγραφα που ήρθαν στην επιφάνεια, η Microsoft σκέφτηκε το ενδεχόμενο να πληρώσει $300 εκατομμύρια για την προσθήκη του Star Wars Jedi: Survivor στο Xbox Game Pass. Μάλιστα, θεώρησε πως είχε χαμηλή πιθανότητα αποδοχής από το ευρύ κοινό, όμως θα αποτελούσε μια από τις εντυπωσιακές προσθήκες που θα ανέβαζαν το κύρος της υπηρεσίας. Εναλλακτικές της ήταν τα Mortal Kombat 1 και Suicide Squad, αμφότερα για $250 εκατομμύρια. Πρόκειται για εκτιμήσεις που φανερώνουν τα ποσά που καταβάλει η Microsoft για την προσθήκη αντίστοιχα μεγάλων τίτλων στο Xbox Game Pass.

Η λίστα συνεχίζεται με το Dying Light 2 στα $50 εκατομμύρια, το Gotham Knights επίσης στα $50 εκατομμύρια και το Assassin’s Creed Mirage στα $100 εκατομμύρια. Στα χαμηλά της λίστας βρίσκονται τίτλοι όπως Just Dance, Return to Monkey Land και Baldur’s Gate 3, όλα τους στα $5 εκατομμύρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Respawn Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*