Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft σταματάει την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών για το Xbox One

*
Βρισκόμαστε στο τρίτο έτος του κύκλου ζωής των Xbox Series X και Xbox Series S και η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματάει την ανάπτυξη παιχνιδιών για το Xbox One. Υπάρχοντες τίτλοι όπως το Minecraft και το Halo Infinite θα συνεχίζονται να υποστρηρίζονται, όπως οι ομάδες των Xbox Game Studios δεν πρόκειται να δημιουργήσουν κάτι νέο για την προηγούμενης γενιά κονσόλα.

"Έχουμε μεταβεί στη gen 9", δήλωσε ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty στο Axios, αναφερόμενος στα Xbox Series X και Xbox Series S. Η κίνηση έχει ως στόχο να μην μπαίνουν εμπόδια στην ανάπτυξη νέων παιχνιδιών λόγω των περιορισμών στο hardware του Xbox One, που έχει κλείσει μια δεκαετία. Η κονσόλα θα συνεχίσει βεβαίως να είναι λειτουργική και όπου είναι διαθέσιμο το cloud gaming της Microsoft θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για την αναπαραγωγή επερχόμενων κυκλοφοριών, όπως το Starfield και το Forza Motorsport.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*