Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θα διορθώσει πλήρως τα προβλήματα των servers του Xbox μέσα στις επόμενες μέρες

*
Η Microsoft δήλωσε πως θεωρεί δεδομένη τη επίλυση όλων των προβλημάτων των servers του Xbox μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Τα εν λόγω προβλήματα των servers έχουν ως συνέπεια την ανικανότητα ορισμένων Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One να ξεκινήσουν παιχνίδια, ή να προχωρήσουν με την αγορά ενός νέου σε ψηφιακή μορφή. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πολλοί παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο που δεν μπορούν να παίξουν κανέναν από τον τίτλο που τους ανήκει εδώ και τουλάχιστον τέσσερεις ημέρες.

Έτσι η εταιρεία προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις, αναφέροντας μάλιστα πως η κατάσταση είναι πλέον βελτιωμένη σε σχέση με τη στιγμή που ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ανακοίνωσε δε πως τα ενοχλητικά αυτά θέματα θα αποκατασταθούν εντός των επόμενων ημερών με τη διάθεση ενός update που προετοιμάζεται πυρετωδώς.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter Does It Play?, η μεγάλη πλειοψηφία των παιχνιδιών για κονσόλες Xbox απαιτεί σύνδεση στο internet ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία του εκάστοτε τίτλου. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το αντίπαλον δέος του Xbox, αφού οι περισσότεροι τίτλοι για κονσόλες PlayStation θα εξακολουθούν να τρέχουν ακόμα και αν οι servers τους πέσουν ολοκληρωτικά. Φαίνεται λοιπόν πως η Microsoft και η ομάδα του Xbox θα πρέπει να εστιάσουν στα προβλήματα που υφίσταται με το DRM αμέσως μετά την επιδιόρθωση των servers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*