Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θα φέρει παιχνίδια της NetEase στο Xbox

*
Η Microsoft Gaming και η NetEase προχώρησαν σε συμφωνία που προβλέπει την διευρεύνηση τρόπων να κυκλοφορήσουν νέα παιχνίδια της δεύτερης σε κονσόλες Xbox και σε άλλες πλατφόρμες. To deal ανακοινώθηκε παράλληλα με τα νέα ότι οι τίτλοι της Blizzard επιστρέφουν στην Κίνα. Σας θυμίζουμε ότι η Activision Blizzard, που είχε συμφωνία αδειοδότησης με τη NetEase από το 2008, απέσυρε τα παιχνίδια της από την τεράστια ασιατική αγορά τον περασμένο Ιανουάριο.

Όμως, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard από της Microsoft, οι δυο εταιρειες έδωσαν τα χέρια και έτσι παιχνίδια όπως το World of Warcraft, το Hearthstone, το Overwatch, το Diablo και το StarCraft θα γίνουν ξανά διαθέσιμα για το κοινό της Κίνας από το προσεχές καλοκαίρι.


“Η επιστροφή των θρυλικών παιχνιδιών της Blizzard για τους παίκτες στην Κίνα ενώ παράλληλα εξερευνούμε τρόπους να φέρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους στο Xbox, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερους παίκτες ανά τον κόσμο, δήλωσε ο Phil Spencer. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*