Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θέλει να δημιουργήσει το δικό της Genshin Impact για το Xbox

*
Η Microsoft φαίνεται πως θέλει να επενδύσει στην μεγάλη επιτυχία του Genshin Impact, καθώς εξετάσει την δημιουργία ενός gacha game για το Xbox, σύμφωνα με αναφορά του Reuters.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site, η Microsoft επιταχύνει τα πλάνα της για την δημιουργία ενός αντίστοιχου action role-playing gacha game, με στόχο την αγορά της Κίνας. Συγκεκριμένα, πήγες του Reuters θέλουν την Microsoft να αναζητά μεγάλες, αλλά και μικρές εταιρείες ανάπτυξης στην Κίνα για το νέο project.

Ο senior analyst της Niko Partners, Daniel Ahmad μίλησε στο Reuters για την επενδυτική κίνηση της Microsoft, αναφέροντας οι ομάδες ανάπτυξης της Κίνας προσπαθούν να τυποποιήσουν το μοντέλο ανάπτυξης τους για να βελτιώσουν τις περεταίρω διαδικασίες. Αυτό προσφέρει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο οποίο μπορούν έρθουν σε επαφή με ένα μεγαλύτερο εύρος κοινού.
Το Genshin Impact αποτελεί ένα “χρυσορυχείο” για την miHoYo, καθώς μέσα σε δύο χρόνια έχει αποφέρει έσοδα στην εταιρεία, πάνω από τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*