Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θέλει το Game Pass σε κονσόλες PlayStation, Nintendo και σε κάθε συσκευή

*
Η παρουσία του Xbox στο Wells Fargo TMT Summit έφερε αρκετές ειδήσεις και η σημαντικότερη από αυτές είναι πως θέλει να φέρει το Game Pass σε κονσόλες PlayStation και Nintendo και κάθε άλλη συσκευή και οθόνη.

Ο CFO του Xbox, Tim Stuart, δήλωσε πως «στόχος της Microsoft είναι να φέρει την υπηρεσία σε κάθε κονσόλα και πλατφόρμα που συνδέεται ή έχει οθόνη και μπορεί να παίξει games, ακόμη και σε ανταγωνιστικά συστήματα. Είναι μια διαφορετική στρατηγική. Δεν ανακοινώνουμε κάτι συγκεκριμένο εδώ, αλλά στόχος μας είναι να φέρουμε τις first-party κυκλοφορίες και τις υπηρεσίες μας σε κάθε οθόνη που μπορεί να παίξει games. Αυτό σημαίνει smart TVs, αλλά και ανταγωνιστές μας όπως το PlayStation και η Nintendo».


Η εξήγηση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι αφού τα περιθώρια κέρδους από τις υπηρεσίες και δη το Game Pass είναι αρκετά υψηλότερα από την παραδοσιακή κυκλοφορία hardware.

Όλα αυτά έρχονται βέβαια και μετά την ολοκλήρωση εξαγοράς της Activision Blizzard που θα δώσει σίγουρα άλλη ώθηση και περισσότερους άσσους στο μανίκι για την Microsoft να διαπραγματευτεί κάθε σχετική συνεργασία, ακόμη και με σημερινούς ανταγωνιστές της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*