Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft υπόσχεται ότι οι κονσόλες Xbox και οι συσκευασίες της θα είναι 100% ανακυκλώσιμα μέχρι το 2030

*
Η Microsoft θέλησε να ενημερώσει εκ νέου για τα πλάνα που έχει σχετικά με την ανακύκλωση των προϊόντων της στα επόμενα οκτώ χρόνια. Το 2020 η εταιρεία είχε ανακοίνωσε ότι έχει στα σχέδια της να είναι carbon negative, μέχρι το 2030. Έτσι λοιπόν δύο χρόνια αργότερα ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith, σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Xbox Wire, ενημέρωσε ότι η εταιρεία έχει σκοπό να κάνει όλα τα προϊόντα, αξεσουάρ και τις συσκευασίες του Xbox 100% ανακυκλώσιμα σε χώρες που συνεργάζονται με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD).

Επίσης, η Microsoft έχει ενσωματώσει ανακυκλωμένες ρητίνες στα προϊόντα της, ξεκινώντας με το Xbox Series S και τα επίσημα χειριστήρια του Xbox. Επιπλέον έχει προσθέσει σε ορισμένες κονσόλες ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων για περαιτέρω βελτιώσεις στο μέλλον, ενώ έχει μετατρέψει τις Xbox gift cards από πλαστικό σε χαρτί και έχει μειώσει την ετήσια χρήση πλαστικού κατά 500.000 κιλά.


Να σημειωθεί πως η Microsoft κάνει βελτιώσεις και στο λογισμικό, καθώς υπενθύμισε ότι μέσω του Energy Saver mode μπορείτε να κατεβάζετε updates, της κονσόλας και των παιχνιδιών ενώ αυτό πριν γινόταν μόνο μέσω του Instant On Mode. Το Energy Saver mode, χρησιμοποιεί 20 φορές λιγότερη ενέργεια από το Standby Mode όταν η κονσόλα δεν χρησιμοποιείται η δεν κατεβάζει updates.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*