Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η μητρική εταιρεία του TikTok αποχωρεί από τη βιομηχανία των videogames και ετοιμάζει μετασχηματισμό της Nuverse

*
Η ByteDance, μητρική του TikTok, ετοιμάζεται να εξέλθει από τη βιομηχανία των videogames και επιβεβαίωσε την απόφασή της στο Reuters. Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπός της, η εταιρεία εξετάζει αδιάλειπτα τις επιχειρήσεις της και προσαρμόζει τις τακτικές της με γνώμονα τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή της. Σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε στην “πολύ δύσκολη απόφαση” να εγκαταλείψει τα videogames και να κάνει μετασχηματισμό της Nuverse, του στούντιο πίσω από τα Marvel Snap, One Piece: The Voyage και Crystal of Atland, τα οποία πλέον αναμένεται να εκποιηθούν.

Σύμφωνα με αναφορές, η Ohayoo που κυκλοφορεί τίτλους για την κινεζική εφαρμογή Douyin του TikTok θα μείνει ανεπηρέαστη από αυτές τις εξελίξεις. Όσο για την ίδια την ByteDance και για το ενδεχόμενο επιστροφής της στη βιομηχανία των videogames, ανώνυμες πηγές κοντά στην εταιρεία το αποκλείουν.

Η Nuverse έκανε ντεμπούτο το 2021 και απαρτιζόταν από developers όπως οι Moonton Technology, C4games και Pixmain. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*