Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Modus Games ανακοίνωσε το Hammerwatch II (trailer)

H Modus Games και η Crackhell ανακοίνωσαν το Hammerwatch II που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το sequel του open-world hack-and-slash action RPG, θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή και φυσική έκδοση, ως “The Chronicles Edition.” Η The Chronicles Edition περιλαμβάνει το Hammerwatch II, το Hammerwatch: Anniversary Edition που αποτελεί remaster του αρχικού παιχνιδιού, καθώς και το Anniversary Pack που προσφέρει 20 διαφορετικά cosmetic colors, πέντε facial items και voice packs.

Στο Hammerwatch II, ο Blight the Horrible έχει καταφέρει με τον στρατό του να καθαιρέσει τον βασιλιά Roland και να φέρει το χάος στο βασίλειο της Herian. Η ελπίδα του λαού δεν θα χαθεί ευκολά, με τον βασιλιά Roland να ισχυροποιεί τον στρατό της αντίστασης ώστε να δώσει ένα τέλος στην τυραννία του Blight the Horrible.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*