Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Moon Studios έχει ήδη αρκετές ιδέες για το Ori 3

*
Η Moon Studios, δημιουργός των παιχνιδιών Ori, μίλησε για το ενδεχόμενο η σειρά να αποκτήσει τρίτο μέρος. Μιλώντας στο Game Informer, ο συνιδρυτής του studio, Gennadiy Korol σημείωσε ότι η ομάδα είναι αρκετά ικανοποιημένη με το που έχει αφήσει τη σειρά, η οποία προς το παρόν αποτελείται από το Ori and the Blind Forest και το Ori and the Will of the Wisps.

"Πιστεύω ότι μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την ιστορία του Ori. Είναι μια πλήρης αφήγηση. Αν παίξετε και τα δύο παιχνίδια, είναι μια πλήρης ιστορία. Έτσι, ένιωθα ότι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουμε στο Ori 3 είναι αν έχουμε να πούμε, περισσότερη ιστορία να αφηγηθούμε".


Αλλά ενώ αυτή ήταν η γραμμή που ακολούθησε αρχικά ο Korol, ο creative director του studio Thomas Mahler δήλωσε ότι παρά το γεγονός αυτό, έχει ήδη έναν τίτλο στο μυαλό του για ένα τρίτο παιχνίδι Ori. "Έχω κάποιες ιδέες", είπε, με τον Korol να ισχυρίζεται πως "δεν ήξερε ότι αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο".

Προς το παρόν, η developer επικεντρώνεται στο dark action-RPG, No Rest for the Wicked. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Steam σε έκδοση early access στις 18 Απριλίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*