Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Μπαρτσελόνα επέκτεινε τη συμφωνία με την Konami για το eFootball

*
Η FC Barcelona ανανέωσε τη συνεργασία της με την Konami και έτσι η ιαπωνική εταιρεία αποτελεί τον επίσημο παρτενέρ της ομάδας της Καταλωνίας στον χώρο των video games. H επέκταση της συμφωνίας σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ισπανίας θα είναι μιας από τις ομάδες που θα βρίσκονται στον πυρήνα του free-to-play, eFootball, τον διάδοχο του Pro Evolution Soccer (PES).

Η επίσημη συνεργασία σημαίνει ότι η Konami διατηρεί "πολλαπλά δικαιώματα" με την ομάδα ποδοσφαίρου της Βαρκελώνης, συμπεριλαμβανομένης της "πρόσβασης σε παίκτες και ευκαιρίες σε μια σειρά από μέσα και εκδηλώσεις". Για τους παίκτες, αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να ενισχύσετε την Dream Team σας με τρεις νέες κάρτες Epic για τους θρύλους της FC Barcelona Rivaldo, Patrick Kluivert και Javier Saviola – έχετε μέχρι τις 17 Αυγούστου για να τις διεκδικήσετε – και να μπορείτε να αγωνιστείτε στον ιερό χλοοτάπητα του Camp Nou.


Αν και δεν είναι σαφές για πόσο καιρό οι εταιρείες συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, ο Ευρωπαίος πρόεδρος της Konami, Naoki Morita, είπε ότι εταιρεία είναι "περήφανη που έχει τη [Μπαρσελόνα] ως μέρος της σειράς eFootball τώρα και για τα επόμενα χρόνια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*